perjantai 4. lokakuuta 2013

Omenavispipuuro




  • 4 keskikokoista hapanta omenaa
  • 1l vettä
  • 2dl mannasuurimoita
  • 1-2dl sokeria
  • (suolaa)
Kuori ja raasta omenat. Kiehauta omenaraaste pienessä määrässä vettä, ja aja halutessasi sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää loppu vesi ja kiehauta. Lisää mannasuurimot kiehuvaan omena vesi seokseen, kypsennä n. 10 min. Jäähdytä haaleaksi ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää vatkaamisen loppupuolella sokeria maun mukaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi nam tota täytyy kokeilla!

Ipana kirjoitti...

Aluksi lapset vähän vierastivat tätä, koska heidän mielestään vispipuuro on punaista ja tehty puolukoista.

Puuro upposi porukkaan kuitenkin paremmin kuin hyvin.