Sivut
Etusivu
Esivalmisteltuna pakkaseen
Salaatteja ja raasteita
Kastikkeiden perusohjeet
Perusohjeita
Ipanailoa-blogiin
perjantai 22. elokuuta 2014
Kesäkurpitsa-porkkana-pannari
4dl vehnäjauhoja
1tl suolaa
½tl leivinjauhetta
1dl neljänviljanhiutaleita
9dl maitoa
2dl kesäkurpitsaraastetta
1dl porkkanaraastetta
4 kanamunaa
Sekoita jauhot, hiutaleet suola ja leivinjauhe. Lisää puolet maidosta ja sekoita tasaiseksi, lisää loppu maito ja anna turvota n. ½tuntia. Lisää raasteet ja kanamunat.
Paista voidellulla uunipannulla 225 asteisessa uunissa kauniin väriseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti