torstai 21. elokuuta 2014

Kesäkurpitsaleipä



  • 2,5dl vehnäjauhoja
  • 2,5dl kaurahiutaleita
  • 1dl pellavansiemenrouhetta
  • 2,5tl leivinjauhetta'
  • (½tl suolaa)
  • 3dl kesäkurpitsaraastetta
  • 2,5dl maitoa
  • 2rkl öljyä
Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. (Itse unohdin laittaa suolaa, mutta hyviä tuli ilmankin.) Raasta kurpitsa, (jos kurpitsan sisällä on paljon sitä pehmeää keskikohtaa ja siemeniä, nin poista ensi se osa ja raasta vain kiinteä osa), maito ja öljy. Levitä taikina pellille ohueksi kerrokseksi. Paista leipää 225 asteisessa uunissa n. 20-25min.

2 kommenttia:

Paukku kirjoitti...

Tätä täytyy edottomasti kokeilla....kiitos ohjeesta!

Annu kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, tähän sopii lähes mitkä jauhot, leseet ja hiutaleet tahansa.