lauantai 1. helmikuuta 2014

Merimiespihvi




  • 4-5 kookasta perunaa (kiinteää lajiketta)
  • 200g naudan paistia
  • maustepippuria, mustapippuria, suolaa,  2 laakerinlehteä
  • lihalientä tai aikuisten versioon olutta
Kuori ja siivuta perunat, laita perunasiivut kylmään veteen mustumisen ehkäisemiseksi. Leikkaa paistista ohuita pienehköjä pihvejä. Mausta pihvit mustapippurilla ja suolalla ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla. Lado perunaviipaleet ja pihvit uunivuokaan mausteiden kanssa. Lisää lientä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Peitä vuoka foliolla ja hauduta uunissa miedolla lämmöllä. Poista folio paistamisen lopussa ja lisää uuniin lämpöä jotta ruoka saa väriä.

Ei kommentteja: