Sivut
Etusivu
Esivalmisteltuna pakkaseen
Salaatteja ja raasteita
Kastikkeiden perusohjeet
Perusohjeita
Ipanailoa-blogiin
perjantai 25. lokakuuta 2013
Kasvissosekeitto
1 iso porkkana
2 keskikokoista perunaa
1 sipuli
n. 20 cm purjoa
1-2 rkl ruokaöljyä
pala bataattia
kasvisfondia, valkopippuria, pippuria, (suolaa)
Koskenlaskija-juustoa
Kuori ja pilko kasvikset. Kuullota sipulit öljyssä, lisää loput kasvikset ja mausteet. Keitä (yli)kypsäksi ja soseuta sauvasekoittimella. Lisää juusto, tarkista maku ja lisää mausteita maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Uudempi teksti
Vanhempi viesti
Etusivu
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti