- 3 kananmunaa
- yhtäpaljon sokeria kuin munia
- yhtäpaljon vehnäjauhoja kuin sokeria
- 1tl leivinjauhetta
- omenalohkoja
- kanelia, sokeria
Riko munat lasiin, ja mittaa sokeri ja jauhot. Voitele piirakkavuoka. (Jos haluat kuori omenat) Poista omenista sienmenkodat ja lohko ne. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja lado omenalohkot päälle, lohkoja saa olla runsaasti. Ripottele päälle kanelia ja sokeria. Paista 175 asteisessa uunissa reilu ½ tuntia.
Jos olet epävarma onko piirakka kypsä kokeile sitä puutikulla. Jos taikina ei enää tartu tikkuun on piirakka valmis.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti