(isohko annos)
- 1rkl ruokaöljyä
- 1 pieni sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 iso porkkana
- 400g jauhelihaa
- 1pss herne-maissi-paprikaseosta
- ½ paprika
- 2-3dl vettä
- 500g paseerettua tomaattia tai purkillinen tomaattimurskaa
- n.½pss (= 175g) pätkäspagettia
- lihafondia, mustapippuria
Kuori ja pilko sipulit ja porkkana. Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Ruskista jauheliha kevyesti ja mausta mustapippurilla. Kaada ainekset pannulta kattilaan ja lisää paseeratu tomaatti / tomaattimurska. Lisää joukkoon herne-maissi-paprikaseos, paprikat ja pätkäspaghetti, lisää tarvittaessa vettä. Mausta lihafondilla, lisää mustapippuria tarvittaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti