keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lohi-katkarapupasta


  • 4dl kuviopastaa (esim. simpukka)
  • 1pss herne-maissi-porkkana pakastetta tai muita kasviksia, mitä kaapissa sattuu olemaan
  • 200g lohta
  • kourallinen pakastekatkarapuja
  • 2dl ruoanvalmistus kermaa
  • tilliä
  • mausteita, suolaa

Keitä pasta vähässä vedessä puolikypsäksi. Lisää kasvissekoitus (jos käytät muita kuin pakastekasviksia, niin voi laittaa yhtä aikaa kiehumaan makaronin kanssa). Keitä pasta lähes kypsäksi ja lisää kala paloina, kalan kypsyttyä lisää katkaravut ja kerma, anna lämmitä. Mausta maun mukaan vaikkapa sitruunalla, tillillä, mustapippurilla ja suolalla. Kannattaa kokeilla myös tomaattista versiota, jossa kerma jätetään pois ja korvataan tomaattimurskalla.

Ei kommentteja: