- ½ keltasipuli
- ½ punasipuli
- pala purjoa
- 1-2 valkosipulinkynsi
- iso porkkana
- pala kesäkurpitsaa
- ½ prk tomaattimurskaa
- ½ prk kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka)
- ½rasiaa tuoreita herkkusieniä
- ruokaöljyä
- mausteita: suola, mustapippuri, paprika, chili
Pilko silpulit ja purjo. Kuutioi porkkana ja kesäkurpitsa.
Poista sienistä kannat ja pilko sopiviksi paloiksi. Kuullota sipulit ja purjo
öljyssä. Mausta suolalla, mustapippurilla, chilillä ja paprikajauheella. Lisää
porkkanakuutiot ja kuullota niitä hetki. Lisää tomaattimurska ja huuhdotut
pavut, anna hautua muutama (5-10) minuutti. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja
hauduta vielä kunnes porkkana ja kesäkurpitsa ovat kypsiä, mutta vielä hivenen
rapeita. Lisää herkkusienet ja anna sienien lämmitä. Tarkista maku ja lisää
mausteita maun mukaan.
Tarjoile riisin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti