Currykanakastike
(
vaaleakastike perusohje 1)
Perusaineiden lisäksi:
- curryjauhetta
- suolaa, mustapippuria
- 2-3dl kypsää kanaa/ broileria
Lisää curryjauhe kattilaan aluksi öljyn kanssa, paahda hetki ja jatka kastikeen valmistusta ohjeen mukaan. Lisää kypsä kana/broileri valmiiseen kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kana-paprika-ananaskastike
(
vaaleakastike perusohje 1)
Perusaineiden lisäksi:
- n. 300g marinoituja (esim. hunaja) tai marinoimattomia broilersuikaleita
- 1rkl ruokaöljyä
- pala purjoa
- puolikas paprika
- pieni purkki ananaspaloja
- loraus kermaa
- (currya, paprikajauhetta , suolaa, mustapippuria)
Leikkaa purjo ja paprika suikaleiksi. Kuullota purjo. Lisää broilersuikaleet ja paista ne kauniin väriseksi (lisää marinoimattomaan lihaan mausteet). Jatka kastikkeen valmistamista lisäämällä pannulle perusohjeen öljy/ voi ja jauhot. Valmista kastike ohjeen mukaan. Lisää paprika nesteen kanssa yhtä aikaa, jotta se ehtii vähän kypsyä. Lopuksi lisää ananaspalat ja kerma valmiiseen kastikkeeseen.
Nopea kanakastike
(
vaaleakastike perusohje 2)
Perusaineiden lisäksi:
- n. 300g marinoituja broilersuikaleita
Ruskista broilersuikaleet pannulla, ja nosta ne kattilaan. Valmista kastike pannun huuhdeliemestä ohjeen mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti