perjantai 9. elokuuta 2013

Jauhelihakasvisvuoka




  • pala kaalia
  • pala purjoa
  • 2 isohkoa perunaa
  • porkkana
  • ½dl riisiä
  • 200g jauhelihaa
  • 1-2dl juustoraastetta
  • 2dl ruokakermaa¨
  • suolaa, mustapippuria, meiramia, yrttisuolaa, siirappia

Suikaloi kaali ja purjo, raasta peruna ja porkkana. Paista jauheliha, lisää riisi ja kasvikset pannulle ja sekoittele hetken aikaa. Mausta ja sekoita joukkoon juustoraaste. Kumoa seos uunivuokaan, lisää ruokakerma. Paista 175 asteisessa uunissa reilu tunti.



2 kommenttia:

pire kirjoitti...

Hei hyvä ohje tätä kyllä kokkaan lapsille heti tällä viikolla.

Annu kirjoitti...

Tästä tuli oikeasti aikas hyvää... jopa parempaa kuin kuvittelin.

Meillä kun kaali ei oikein ole niitä lempikasviksia, niin tässä sitä ei edes huomattu.